• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
  • Universidad Autónoma de Bucaramanga
Search 
  •   DSpace Home
  • Trabajos de Grado
  • Facultad Ciencias Económicas, Administrativas y Contables
  • Administración Turística y Hotelera
  • Search
  •   DSpace Home
  • Trabajos de Grado
  • Facultad Ciencias Económicas, Administrativas y Contables
  • Administración Turística y Hotelera
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

El cabro un producto representativo de la cultura gastronómica santandereana 

Serrano Mejía, Juan Camilo (2012)
Document type: Trabajo de Grado
El siguiente trabajo tiene como objetivo Identificar los criterios que facilitan el estudio de platos regionales de gastronomía que utilizan como insumo principal al cabro y sus derivados, Trabajo el cual proporciona ...

Browse

All of UNAB RepositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocumentary typologyFacultyProgramDependenceSerieResearch groupsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocumentary typologyFacultyProgramDependenceSerieResearch groups

My Account

Login

Discover

AuthorSerrano Mejía, Juan Camilo (1)SubjectAdministración hotelera (1)Administración turística (1)Analysis (1)Análisis (1)Carne de cabro (1)Cultura regional (1)Cultural identity (1)Gastronomy (1)Gastronomía (1)Goat meat (1)... View MoreDate Issued
2012 (1)
Has File(s)Yes (1)
Statistics GTMView statistics GTM

Con presencia en:
Bucaramanga | 
Bogotá | 
https://www.unab.edu.co/

×

Encuesta experiencia de usuario

      Contact Us | Send Feedback